Noi întreruperi în furnizarea apei calde în Timişoara. În ce zone nu...

Noi întreruperi în furnizarea apei calde în Timişoara. În ce zone nu e apă deloc

0
DISTRIBUIȚI

Nicio zi aproape fără înteruperi în reţeaua de apă a oraşului. Atât Colterm, cât şi Aquatim au anunţat noi lucrări sau avarii care afectează un număr însemnat de consumatori.

Astfel, Colterm S.A.-în insolvenţă anunţă că „având in vedere notificarea transmisă de către E-Distribuție Banat prin care suntem înștiințați de faptul că în ziua de vineri, 05.08.2022, între orele 09.00 – 17.00, sunt planificate lucrări în rețeaua de medie tensiune la PT 19, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum și a apei reci hidrofor în perimetrul punctul termic menționat”.


Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: V. Goldiș, Filipescu, Reg. 13 Călărași, Semenic, Take Ionescu şi Al. Martha-parțial.

Aquatim a anunţat, în schimb, avarii care afectează până la ora 15 mai mulţi consumatori din oraş şi judeţ. Astfel pe străzile Bulevardul Constantin Brâncoveanu, Muncii şi Splaiul Griviţa, din Timişoara, precum și în localităţile Giarmata Vii, Sânandrei și Recaș, apa e întreruptă de tot. În timp ce în Izvin presiunea va fi scăzută pentru spălarea rețelei de distribuție. Toate aceste probleme se adaugă celor deja anunţate de ieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.