Nu se mai închide complet traficul pe un tronson din Calea Lugojului....

Nu se mai închide complet traficul pe un tronson din Calea Lugojului. Primăria Timişoara a venit cu „clarificări”

0
DISTRIBUIȚI

În urma plângerilor din mediul online, restricţiile planificate pentru azi şi mâine în zona Modern s-au modificat. PMT a venit cu „clarificări” şi a subliniat că pe Calea Lugojului traficul se va desfăşura totuşi pe o bandă de sens pe segmentul dintre Aleea Pădurea Verde şi intesecţia de la Modern.

Restricţiile anunţate ieri au declanşat revolta şoferilor care oricum irosesc mult timp în traficul din zonă. Astăzi, totul decizia de a închide complet traficul pe tronsonul amintit s-a schimbat.

Cu titlul „Clarificare asupra restricțiilor de pe Calea Lugojului”, s-a anunţat că traficul pe „Calea Lugojului va fi restricționată la o bandă pe sens, pe segmentul Aleea Pădurea Verde – Piața Virgil Economu (intersecția Modern)”.

Conform ultimului anunţ, restricțiile sunt aplicabile pentru perioada 30 august – 1 septembrie şi ele au ca scop finalizarea reparațiilor pe Calea Lugojului.

Astfel:
– Aleea Pădurea Verde va fi închisă pe segmentul Calea Lugojului – str.


Lorena.
– Str. Orăștie va fi închisă pe segmentul Calea Lugojului – str. Alpiniștilor.
– Vehiculele care circulă pe Calea Lugojului vor avea obligatoriu înainte în intersecție
– Semaforul va funcționa pe galben intermitent.

De asemenea, pe Aleea Pădurea Verde va fi instaurat un sens unic temporar pe tronsonul Lorena – Imbroane, iar de pe strada Lorena se va vira obligatoriu stânga.

Autorităţile spun că vor să finalizeze ultimele lucrări de reparații drumuri înainte de începerea școlii. Pentru luna iulie-august au fost planificați aproximativ opt kilometri de reparații bulevarde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.