Patru bărbați din Timiș, reținuți de polițiști pentru că au furat zeci...

Patru bărbați din Timiș, reținuți de polițiști pentru că au furat zeci de tone de îngrășământ

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Secției 9 Rurale Jebel au reținut pentru 24 de ore patru bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 56 de ani, bănuiți de delapidare și tăinuire în localitatea Voiteg, județul Timiș.

„La data de 1 august 2022, polițiștii Secției 9 Rurală Jebel au fost sesizați cu privire la faptul că dintr-o societate comercială situată în localitatea Voiteg, din județul Timiș s-ar fi sustras aproximativ 30 de tone de îngrășământ.


În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii, au fost identificați patru bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 56 de ani, din localitățile Voiteg, Opatița, Birda și Cerna, din județul Timiș, bănuiți de comiterea faptei. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că în perioadă 24 – 26 iulie 2022, bărbații, angajați ai societății comerciale, ar fi sustras și vândut aproximativ 30 de tone de îngrășământ, cauzând un prejudiciu de 150.000 de lei”, a transmis IPJ Timiș.

Bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de delapidare și tăinuire, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vedere documentării activității infracționale a acestora și recuperării prejudiciului în totalitate.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.