Percheziții la o grupare care făcea trafic de droguri în Ardeal

Percheziții la o grupare care făcea trafic de droguri în Ardeal

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1107058046">

Polițiștii și procurorii DIICOT din Bistrița-Năsăud au făcut miercuri 12 percheziții la membrii unei grupări care ar fi făcut trafic de droguri în Bistrița-Năsăud.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, perchezițiile au avut loc în județele Bistrița-Năsăud și Cluj la persoane bănuite de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc și mare risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Din cercetări a reieșit că, începând cu luna octombrie 2021, în orașul Beclean, mai multe persoane ar fi constituit un grup infracțional organizat, specializat în trafic de droguri și substanțe cu efect psihoactiv, acționând cu preponderență în localitățile Beclean, Figa, Reteag și Nimigea.

Astfel, patru persoane cu vârste cuprinse între 34 și 49 de ani, din Beclean și Ciceu Mihăiești, ar fi procurat, stocat și distribuit droguri mai multor consumatori din județul Bistrița-Năsăud.

Ulterior, la grupul infracțional organizat ar fi aderat alte două persoane din Bistrița-Năsăud, care ar fi fost implicate, în special, în distribuirea acestora.

În urma celor 12 percheziții, au fost confiscate 19 colete cu o substanță vegetală verde oliv (aproximativ 11 kilograme), o pungă cu o substanță cristalină alb-gălbuie (aproximativ 300 de grame), 2 plicuri cu ziplock conținând o substanță cristalină alb-gălbuie, un borcan cu urme de substanță vegetală, susceptibile a avea efect psihoactiv, aproximativ 1.000 de plicuri din plastic cu ziplock nefolosite, un cântar de mare precizie, un pistol cu aer comprimat, 1.400 de lei și mai multe telefoane mobile.

Patru persoane au fost duse la audieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.