Persoană dispărută în râul Timiș, căutată de echipajele de urgență UPDATE Victima,...

Persoană dispărută în râul Timiș, căutată de echipajele de urgență UPDATE Victima, găsită inconștientă

0
DISTRIBUIȚI

Un apel la 112 venit astăzi, puțin după ora 12:00, a pus în alertă echipajele de intervenție din cadrul ISU Timiș, care au pornit în căutarea unei persoane dispărute pe malul râului Timiș, în zona localității Cruceni.

„A fost alertat Detașamentul de Pompieri Lugoj și dislocate la locul intervenției următoarele forțe si mijloace: o autospecială de Descarcerare cu Barca Pneumatica BP6, o autosanitară SMURD tip B, cu un efectiv de șase subofițeri.


De asemenea, a fost alertat echipajul de scafandri din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Timișoara care s-a deplasat la locul intervenției cu o Autospecială de intervenție cu doi scafandri și un subofițer. Totodată, în sprijinul acestora au fost trimise la locul intervenției câte o autospecială de serviciu cu barca si doi subofițeri din cadrul Stațiilor de Pompieri Deta și Sânnicolau Mare. În acest moment, toate echipajele efectuează căutări pentru identificarea persoanei disparute”, a transmis ISU Timiș.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE ISU Timiș a transmis că „victima de sex masculin a fost găsită și extrasă din apă, în stare de inconștiență”, iar la fața locului s-a deplasat și un echipaj SMURD tip C, cu medic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.