Peste 600 de șoferi amendați în minivacanța de Sf. Maria, doar în...

Peste 600 de șoferi amendați în minivacanța de Sf. Maria, doar în județul Timiș. 85 de permise de conducere au fost reținute

1
DISTRIBUIȚI

IPJ Timiș a transmis că peste 800 de polițiști au fost zilnic în teren „pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente negative”.


Astfel, în perioada 12 – 15 august, polițiștii au intervenit la 256 de sesizări dintre care 229 au fost semnalate prin intermediul Serviciului de urgență 112.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 1.373 de sancțiuni contravenționale, dintre care 607 au fost aplicate pentru nerespectarea normelor rutiere. Au fost constatate 75 de fapte penale, 20 de persoane fiind depistate în flagrant delict.

„În aceste zile, în tot județul Timiș s-a acționat pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente, cu precădere pe consumul de substanțe psihoactive și alcool la volan, precum și combaterea vitezei excesive la volan, astfel că polițiștii rutieri au legitimat peste 850 de persoane, au controlat 780 de autovehicule, au efecuat 512 testări cu aparatul etilotest și 30 cu aparatul drugtest, fiind reținute în vederea suspendării 85 de permise de conducere și retrase 30 de certificate de înmatriculare. Dintre cele 607 sancțiuni contravenționale, 345 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză”, a comunicat IPJ Timiș.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

  1. DEMISIA DOMNILOR COMANDANTI
    Fara patrule MOBILE, că în Vest, cu mașini chiar NEinscriptionate,care să-i vineze pe șoferii AGRESIVI, va continua CARNAGIUL pe șosele .
    Doar cu filtre fixe, eficienta e la jumatate

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.