Peste cinci mii de spectatori la ediția din acest an a Embargo...

Peste cinci mii de spectatori la ediția din acest an a Embargo Fest

0
DISTRIBUIȚI

Peste 5.000 de spectatori au participat la cea de-a treia ediție a Embargo Fest, eveniment ce a avut loc în perioada 12–13 august, la locația Două Dealuri, de lângă Recaș (județul Timiș). Cea de-a treia zi a festivalului a fost anulată din cauza unei furtuni puternice, care a inundat amfiteatrul în aer liber, situat în fața scenei principale.

Fără îndoială, vedeta festivalului din acest an a fost Goran Bregovic, care a concertat vineri seara în fața unui public venit din mai multe țări, hiturile sale fiind fredonate la unison de către cei prezenți.

„Muzica mea e acasă aici în România și de fiecare dată când vin aici mă simt confortabil. Muzicae prima limbă de comunicare între oameni, s-a demonstrat asta științific. De aceea cred că muzica mea are succes peste tot în lume. Nu am pregătit dinainte piesele pe care le cântăm la Embargo Fest, ne urcăm pe scenă și în funcție de cum ne simțim…alegem piesele. Sunt bucuros de fiecare dată când cânt în România“, a declarat celebrul artist înaintea concertului său de vineri 12 august.

Pe lângă recitalul lui Goran Bregovic, în cele două seri de festival au mai evoluat artiști precum Lia Burg, Spitalul de Urgență, Blazzaj, Publik, The Bandits, Graiul, DrvoTruo (Serbia), Methadone Skies, WheepingAssault sau K-lu.


Ediția din acest an a festivalului a avut loc pe o suprafață de peste 30 de hectare și a avut parte de un târg de meșteșugari cu ateliere creative, spatii de joacă pentru copii, zonă cu activități sportive, un cort de mari dimensiuni cu spectacole și ateliere pentru copii și tineri, dar care a găzduit și o expoziție de picturi create de celebrul artist de la Phoenix, Valeriu Sepi.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.