Petrecere cu muzică electronică, alături de invitați speciali, la Muzeul Satului din...

Petrecere cu muzică electronică, alături de invitați speciali, la Muzeul Satului din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Printre invitații speciali ai evenimentului se numără Soundopamine

Amatorii de muzică electronică sunt invitați la sfârșitul acestei săptămâni la un eveniment spăecial derulat sub sigla B/plr. Natural 3.0, unde invitații speciali vor fi BRYZ, Prichindel și Soundopamine.

BRYZ, pe numele său real Emanuel Coman s-a născut în București. Primul său contact cu muzica a avut loc la începutul copilăriei sale, când a început cu Hip-hop și Tech House. S-a simțit foarte inspirat de jazz, blues loops pe care le-a asociat cu muzica house. Cariera de producător a început ca hobby în 2009, făcând acasă melodii deep house și tech house.


Pasiunea sa pentru muzica underground house a devenit mai mult decât un hobby în 2011. Cu doi ani în urmă BRYZ a lansat un disc la un label din Birmingham, iar piesele sale au parte de un succes în rândul amatorilor de muzică electronică.

Prichindel este unul dintre artiștii care a avut o creștere naturală și a ajuns să fie prezent la diverse evenimente  alături de nume mari ale industriei de muzică electronică, fiind unul din exponenții stilului numit „romanian sound“.

Soundopamine este o trupă alcătuită din doi membri, din București. Groove-urile lor micro-cosmice se bazează pe producții și improvizații originale cu influențe variind de la ritualuri tribale, jazz și house până la techno.Chris și Natasha sunt muzicieni de o viață care s-au întâlnit la cursurile Universității Naționale de Muzică din București, încă din 2012, creându-și de atunci propria lor coloană sonoră de paradis de zi cu zi.

Evenimentul B/plr. Natural 3.0,va avea loc sâmbătă, 6 august, cu începere de la ora 23, la Muzeul Satului Bănățean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.