Politehnica Femina a încheiat cantonamentul austriac. Alb-violetele au şi „straniere” în pregătiri

Politehnica Femina a încheiat cantonamentul austriac. Alb-violetele au şi „straniere” în pregătiri

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Timişoara Femina / Facebook

Politehnica Femina a încheiat stagiul austriac cu o victorie categorică şi un eşec în meciurile cu formaţii feminine din zonă. Alb-violetele au şi noutăţi în lot. Pe lângă oficializarea sosirii Antoniei Bratu, Mirel Albon are în lot în pregătiri inclusiv o jucătoare din Brazilia.

Managerul Mirel Albon a dezvăluit frf.ro jucătoarele noi care încă nu au fost oficializate ca transferuri la Poli. Astfel, în stagiul austriac timişorencele le-au avut în pregătiri inclusiv pe Nikolina Cakovici (20 de ani, atacant, muntenegreancă care a evoluat ultima oară în Grecia) şi Emilia Taissa (18 ani, fundaș stânga, care a fost junioară la Sao Paulo, Corinthians, Vasco da Gama).

Altfel, a mai fost oficializată sosirea Antoniei Bratu, născută în 2004, jucătoare de bază la naţionala U19, şi care a sosit de la Sassuolo (Italia). Alb-violetele le-au mai înregimentat pe Roxana Mirea şi Melinda Nagy în această vară.


Singura plecare înregistrată de Politehnica Femina e cea a Adinei Rognean.

Stagiul de la Amstetten s-a încheiat ieri. Joi, bănăţencele au suferit un eşec, scor 1-3, în faţa fetelor de la First Vienna FC 1894. Pentru Poli a marcat Anda Jivan.

În primul meci al cantonamentului început pe 25 iulie, Politehnica a trecut cu 11-4(!) de Union Kleinmünchen. Golurile timişorene au fost înscrie de: Bianca Ienovan (2), Clara Roșu, Antonia Bratu, Anda Jivan, Ghio, Cakovic, Scurtu, Meluță, Șodinca și un autogol.

Bănăţencele au în continuare şi jucătoare selecţionate la loturile naţionale. Andreea Șepețan, Andra Mihăescu, Corsei Bianca și Rianna Fratuțescu au două meciuri amicale cu Bosnia și Herțegovina, pe 10, respectiv 12 august, la nivel U17.

În timp ce Antonia Bratu, Anda Jivan, Clara Roșu și Nicol Dincă-Vuia sunt chemate la România U19, tot pentru dueluri cu Bosnia şi Herţegovina, pe 9 şi 11 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.