Politehnica Femina a confirmat transferul unei jucătoare străine. A evoluat ultima dată...

Politehnica Femina a confirmat transferul unei jucătoare străine. A evoluat ultima dată în Grecia

0
DISTRIBUIȚI
Foto: sspolitehnica.ro

Politehnica Femina a perfectat un nou transfer. Muntenegreanca Nikolina Cakovic este oficial alb-violetă după ce s-a aflat pe Bega încă de la startul perioadei de pregătire din această vară.

Cakovic (20 ani) acoperă posturile de atacant şi extremă. A venit la Timișoara de la FC Doxa (Grecia).


A mai jucat la FK Titograd și FK Buducnost Podgorica. A fost selecţionată la reprezentativele U19 şi de seniori ale Muntenegrului.

„Sunt foarte fericită să fiu aici și vreau să le mulțumesc oamenilor din club pentru șansa de a face parte din Politehnica Timișoara. Promit că voi face tot ce ține de mine pentru ca Poli să facă un pas înainte și să obțină rezultate și mai bune decât sezonul trecut”, a declara Nikolina Cakovic.

Cu echipa timişoreană se mai pregătea o tânără jucătoare din Brazilia. Emilia Taissa (18 ani, fundaș stânga, care a fost junioară la Sao Paulo, Corinthians, Vasco da Gama). Politehnica Femina le-a mai transferat în vară pe Antonia Bratu, Roxana Mirea şi Melinda Nagy.

Pe 28 august, în prima etapă a elitei, Poli dă piept cu Piroş Security Arad, pe teren propriu. Prima deplasare va fi la Tg. Mureş, pe 11 septembrie.

În altă ordine de idei, Politehnica are şi junioare selecţionate la reprezentativa U15, campioană în 2022. E vorba de Lorena Mihăilesc și Cristina Panatie. Cele două vor disputa două jocuri de verificare cu România contra reprezentativei similare a Republicii Moldova, pe 19 și 21 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.