Cristian Scutaru s-a despărţit ca jucător de Politehnica, dar rămâne în club....

Cristian Scutaru s-a despărţit ca jucător de Politehnica, dar rămâne în club. Postul pe care va activa e în cadrul academiei

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă – Virgil Simonescu

Cristian Scutaru nu va mai îmbrăca tricoul alb-violeţilor, dar nu a plecat de tot din clubul Politehnica. Fostul vicecăpitan al timişorenilor e noul antrenor al celei mai mici grupe din cadrul academiei clubului, cea de copii născuţi după anul 2016. „Scuti” îşi continuă totuşi şi activitatea din teren, dar la altă grupare, evoluând deja pentru CSC Peciu Nou în Liga a IV-a Timiş.

Scutaru (35 ani) şi-a reziliat contractul de fotbalist cu Poli, precum Ioan Mera, după retrogradarea sportivă şi dorinţa de schimbare din interiorul clubului.


Dacă cel din urmă îndeplineşte deja de la startul pregătirilor rolul de director sportiv, fostul coleg din centrul defensivei bănăţenilor va fi antrenorul „piticilor” Politehnicii.

Cristi Scutaru a sosit în ianuarie 2018 la Politehnica (fostă ASU Politehnica) iar experimentatul fundaş central a înregistrat 106 partide şi a înscris două goluri pentru „Băieţii în ghete” la nivelul Ligii 2.

Născut pe 13 aprilie 1987, la Reşiţa, el şi-a început cariera la CSM Reşiţa. A mai jucat la Jiul Petroşani, FC Politehnica Timişoara (de două ori vicecampion şi nouă partide disputate în cupele europene), CFR Timişoara, CS Buftea, Dinamo, ACS Poli (o promovare în Liga I) şi UTA. A fost totodată internaţional de juniori iar la naţionala de tineret a marcat un gol în nouă apariţii. La nivelul primei ligi a înregistrat 116 jocuri şi a înscris în trei rânduri.

„Scuti” nu şi-a pus însă şi ghetele-n cui odată cu rezilierea contractului de jucător cu Politehnica, ci deja a evoluat pentru CSC Peciu Nou în Liga 4, acolo unde s-a reîntâlnit şi cu Adrian Poparadu.

„Pe această cale îi mulţumim pentru întreaga activitate din teren în tricoul alb-violet şi îi urăm totodată mult succes în noua postură la clubul nostru!”, se arată în comunicatul Politehnicii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.