Aproape 600 de vitezomani sancţionaţi pe drumurile din Banat. Câte zile a...

Aproape 600 de vitezomani sancţionaţi pe drumurile din Banat. Câte zile a durat acţiunea poliţiştilor

0
DISTRIBUIȚI

Nu mai puţin de 577 de conducători auto au depăşit viteza legală în judeţul Caraş-Severin săptămâna trecută. Aceştia au fost sancţionaţi de poliţiştii rutieri, care au acţionat în cadrul unei razii ample desfăşurate sub titulatura „Planului de operațiuni al Forțelor Europene ale Polițiilor Rutiere (ROADPOL)”.

În perioada 8-14 august polițiștii rutieri și cei cu atribuții pe linie rutieră, din cadrul IPJ Caraș-Severin au acționat pe drumurile publice din județ.


Acțiunile s-au desfășurat conform Planului de operațiuni al Forțelor Europene ale Polițiilor Rutiere (ROADPOL) și au fost coordonate de către Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Polițiștii au verificat peste 1.500 de autovehicule, fiind aplicate 577 de sancțiuni pentru încălcarea regimului legal de viteză. 17 conducători auto au fost înregistrați de aparatele de măsurare a vitezei în timp ce au depășit cu mai mult de 50 km/h limita maximă de viteză admisă pe sectorul de drum tranzitat, iar doi șoferi au fost înregistrați circulând cu autovehiculul cu viteze peste limita admisă, de peste 70 km/h.

Toți cei 19 conducători auto au fost sancționați contravențional cu amenzi cuprinse între nouă și 20 de puncte amendă, celor 17 fiindu-le reținut permisul de conducere pentru 90 de zile, iar celor doi care au depășit limita de viteză cu peste 70 km/h le-a fost reținut permisul de conducere pentru 120 de zile, fiindu-le eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație. Aceștia nu beneficiază de reducerea perioadei de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.