Polițiștii au găsit într-un singur TIR 75 de migranți care intenționau să...

Polițiștii au găsit într-un singur TIR 75 de migranți care intenționau să treacă ilegal frontiera de vest FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1263288554">

Peste 100 de cetățeni străini au fost descoperiți miercuri dimineața în timp ce încercau să treacă ilegal granița în Ungaria. 75 dintre aceșltia erau ascunși într-un TIR care transporta ferestre și uși PVC.

Miercuri, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, din judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român care conducea un TIR ce transporta ferestre și uși PVC pe ruta România-Italia.

În urma controlului efectuat, polițiștii de frontieră au descoperit, în compartimentul pentru marfă, ascunşi printre bunurile transportate, 75 de cetățeni străini.

Câteva ore mai târziu, în același punct de trecere a frontierei, un cetățean turc s-a prezentat pentru a ieși din țară la volanul unui camion, în care transporta piese auto, pe ruta Turcia-Germania.

Și de această dată, polițiștii au găsit, ascunşi în compartimentul pentru marfă, 28 de cetățeni străini.

În ambele cazuri, persoanele în cauză au fost duse la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări. În cadrul verificărilor, s-a stabilit că sunt cetățeni din Bangladesh, India și Pakistan care au declarat că intenţionau să ajungă ilegal într-un stat din vestul Europei.

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea întregii activități infracționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.