Polițiștii au împușcat un bărbat care amenința mai multe persoane cu un...

Polițiștii au împușcat un bărbat care amenința mai multe persoane cu un cuțit

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1033313132">

Un bărbat care a amenințat cu un cuțit mai multe persoane, dar și polițiștii a fost împușcat în picoare de oamenii legii. Rănile provocate nu i-au pus viața în pericol. Bărbatul a fost dus la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Potrivit IPJ Satu Mare, polițiștii au fost sesizați marți seara despre un scandal izbucnit în localitatea Potău.

Polițiștii sosiți la fața locului au găsit un bărbat de 46 de ani, din localitate, care și-ar fi provocat leziuni la nivelul corpului cu un cuțit.

Acesta avea un comportament violent și a amenințat cu un cuțit și cu o sticlă atât persoane civile aflate în zonă, cât și polițiștii, „îndreptându-se către aceștia într-un mod care le-ar fi pus viața în pericol”.

IPJ Satu Mare precizează că bărbatul a fost somat de polițiști, care au tras ulterior focuri de avertisment în plan vertical.

„Bărbatul a devenit și mai violent prin comportamentul pe care l-a manifestat, fapt pentru care polițiștii au efectuat focuri de armă asupra membrelor inferioare ale acestuia”, susține Poliția Satu Mare.

Acesta a fost dus la Spitalul Județean Satu Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale, viața lui nefiind pusă în pericol.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.