Pompierii în alertă. Incendiu la un laborator al Facultății de Agronomie din...

Pompierii în alertă. Incendiu la un laborator al Facultății de Agronomie din cadrul USAMVB Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Pompierii din cadrul ISU Timiș au fost solicitați, puțin înainte de ora 13:00, să intervină „pentru stingerea și lichidarea unui incendiu produs la un laborator de genetică din cadrul Facultății de Agronomie din Timișoara”.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de primă intervenție și comandă, două autospeciale de stingere, o autoscară mecanică, o autospecială CBRN, cu doi ofițeri și 20 subofițeri din cadrul Detașamentul 1 Pompieri Timișoara, sprijiniți de o autospecială din cadrul Detașamentului 2 și de un echipaj SMURD.

„La sosirea forțelor de intervenție la fața locului și după efectuarea recunoașterii în teren, s-a constat faptul ca incendiul s-a produs la etajul 2 al cladirii, cu degajări mari de fum, fară flacără. Două persoane s-au autoevacuat până la sosirea echipajelor de intervenție, iar alte două au fost evacuate la momentul sosirii pompierilor.


Incendiul a fost lichidat, s-a acționat pentru ventilarea etajelor 1 și 2, fiind inundate cu fum. Echipajul CBRN a efectuat măsurători și nu au fost detectate substanțe toxice”, a transmis ISU Timiș.

Din primele investigații, cauza probabilă a producerii incendiului a fost un scurtcircuit electric la o ladă frigorifică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.