PSD Timiș, atac la Alin Nica: Județul a căzut din nou victimă...

PSD Timiș, atac la Alin Nica: Județul a căzut din nou victimă ridicolului promovat de PNL Timiș la cel mai înalt nivel

2
DISTRIBUIȚI

PSD Timiș a transmis că până acum a evitat să comenteze dezvăluirile făcute recent în privința „afacerii Dubai”, în care a fost implicat președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, și care dovedeau, conform social-democraților, o relație suspectă între președintele CJ Timiș și personaje dubioase din lumea interlopă, intermediată de directorul său de cabinet, Iosif Nicoară.

Filiala județeană a PSD a emis totuși, duminică, un comunicat de presă pe această temă.

„Până acum am considerat că nu e treaba noastră să avem poziții publice pe teme care pot avea implicații penale. În plus, am considerat că e bine pentru Timiș ca acest subiect să treacă. Să depășim cu toții ridicolul național în care ne-a băgat Alin Nica și “borseta lui”. Însă, se pare, că domnul Nica nu cunoaște sentimentul de ridicol.


Continuă să se facă de râs, acuzând în stânga și în dreapta pe toată lumea, mai puțin pe domnia sa, omițând să spună că toată presa locală și națională a relatat escapada de la Dubai. Atunci când acuză, domnul Nica uită că nu adversarii politici l-au trimis în Dubai să tranzacționeze terenuri care nu sunt ale lui, nu adversarii politici l-au pus în legătură cu interlopi și cu lăutari, nu adversarii politici l-au pus la masă cu aceștia și nu adversarii săi au făcut fotografiile publicate în presă. Mai multă decență nu ar strica și poate capul plecat de rușine ar ajuta. În schimb, vedem tupeu fără margini și reflexe paranoice”, spune președintele PSD Timiș, Alfred Simonis, în comunicatul menționat.

„Am evitat să speculăm componenta penală a acestei afaceri care, intermediată de interlopi și lăutari celebri, practic, presupunea tranzacționarea de către Alin Nica a unei suprafețe importante de teren a Aeroportului Timișoara, suprafață cu care președintele Consiliul Județean și instituția în sine nu au nicio legătură, în afară de aceea că se află pe teritoriul județului Timiș. Timișul este un județ pe care Alin Nica este pus de cetățeni să-l administreze, nu să-l păstorească, poate, după mintea domnului Nica, chiar din postura de proprietar. Poate că așa se practica pe vremuri la Dudeștii Noi, dar Slavă Domnului, nu mai merge astăzi. Ne întrebăm ce s-ar fi întâmplat dacă terenurile de la Aeroportul Timișoara ar fi ajuns pe mâna unuia ca Alin Nica sau dacă acțiunile aeroportului ar ajunge în proprietatea CJ Timiș, oare Alin Nica l-ar fi pus director pe “Borsetă” sau pe Tzancă Uraganu?”, a mai precizat președintele PSD Timiș, Alfred Simonis.

Alin Nica a spus, într-o emisiune la Tele Europa Nova, că e ferm convins că „scandalul Dubai”, e finanțat puternic și promovat de un important lider social-democrat din Timiș.

2 COMENTARII

  1. Imi vine greu a spune asta, dar mare dreptate are PSD. Daca vom ajunge in situatia in care vom avea de ales intre Nica si PSD… dar sper sa primeze ratiunea si sa nu ne alegem cu un personaj de n ori mai rau ca… Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.