Răsfăț cultural la Socolari. Trei zile de concerte și manifestări artistice cu...

Răsfăț cultural la Socolari. Trei zile de concerte și manifestări artistice cu ștaif

0
DISTRIBUIȚI
Adriana Cârcu și Gheorghe Fikl Foto: Richard Wayne

Satul Socolari din județul Caraș-Severin devine pentru trei zile un centru cultural de excepție, cu ocazia unei serii de evenimente care aduce sub aceeași umbrelă o serie de personalități remarcabile.


Evenimentele vor avea loc la Fikl Arthouse, un inedit centru cultural amenajat de către Gheorghe Fikl, unul din cei mai apreciați pictori contemporani din țara noastră.

Seria de evenimente debutează miercuri 17 august de la ora 19.30 cu un recital al ansamblului Percutissimo, alcătuit din Amelia Trifu, Gore Teodorescu, Bogdan Buică și Doru Roman care va interpreta piese de R. Filz, A. Gomez, S. Fink, M. Schmitt, E. Sejourne, J. Porter, A. Piazzolla și M. Moleiro.

Joi 18 august, de la ora 20, va avea loc o prezentare a unei instalații video care poartă numele de „O continuă așteptare“, o prezentare a cărții „Ascultați“ de Adriana Cârcu, în lectura lui Valeriu Sepi (Phoenix), și un concert de jazz alături de Gheorghe Fikl, Toni Kühn și invitatul special Vicente Espi din Italia.

Vineri, 19 august, de la ora 20:30 sesiunea de evenimente continuă cu un concert susținut de Adrian Dinu și Horea Crișovan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.