Război în Ucraina, ziua 186. Rusia trimite pe front un corp format...

Război în Ucraina, ziua 186. Rusia trimite pe front un corp format din voluntari, echipat cu cel mai modern armament din dotare

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă

Rusia trimite pe front un nou corp de armată, format din voluntari și echipat cu cel mai modern armament de care dispune.


Aceste rezerve au luat prin surprindere experții militari, dar ISW se îndoiește de capacitatea lor de a schimba cursul războiului, informează biziday.ro.

Imagini cu vehicule BMP-3 și tancuri T-80 și T-90 care se antrenează la Mulino (360 Km, est de Moscova) au apărut pe rețelele de socializare, luând prin surprindere analiștii militari, în condițiile în care Moscova a mobilizat anterior tancuri foarte vechi (T-62), trimise să asigure defensiva pe Frontul de Sud. Vehiculele de la Mulino vor fi (sau au fost deja) trimise în Ucraina cu Al Treilea Corp de Armată, format din voluntari și grupuri de batalion recrutate începând cu luna iunie, în fiecare dintre regiunile ruse.

De asemenea, nu este foarte clar unde va fi mobilizat noul corp de armată, care, potrivit serviciilor secrete ucrainene, implică mobilizarea suplimentară a încă 90 de mii de soldați. Imagini din regiunea Rostov (lângă granița cu Donbas) arată trenuri încărcate cu acest tip de echipament, dar alte imagini par a sugera că acestea au ajuns deja în apropiere de Donețk, mai arată sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.