Razie de amploare în judeţul Timiş. Câte permise au fost reţinute

Razie de amploare în judeţul Timiş. Câte permise au fost reţinute

2
DISTRIBUIȚI

Peste 50 de poliţişti de la rutieră şi ordine publică au acţionat astăzi pe principalele artere din județul Timiș sub coordonarea Serviciului Rutier din cadrul IPJ Timiș.


Nu mai puţin de 481 de amenzi, în valoare totală de aproape 175.000 de lei, au fost aplicate în urma acestei razii de amploare.

Polițiștii au organizat 15 filtre rutiere, au controlat 495 de autovehicule, au legitimat 512 persoane și au folosit 10 aparate radar.

Polițiștii au acționat, în special, pentru combaterea vitezei excesive la volan.

Astfel, în urma controalelor efectuate, au fost aplicate 481 de sancțiuni contravenționale în valoare de 174.555 lei, dintre acestea 403 fiind aplicate pentru depășirea limitelor legale de viteză.

43 de permise au fost reținute, dintre care 36 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, şase pentru efectuarea manevrei de depășire neregulamentară și unul pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Totodată, au fost constatate patru infracțiuni la regimul rutier, dintre care trei pentru conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere și unul pentru conducerea unui autovehicul sub influeanța alcoolului.

Au fost efectuate 10 testări cu aparatul drugtest, rezultatele fiind negative. Acțiunile de acest gen vor continua informează IPJ Timiş.

2 COMENTARII

 1. Dar unde sunt echipele de PATRULE MOBILE, cu mașini NEINSCRIPTIONATE, ce circulă prin oraș ori judet ptr a identifica in trafic șoferii AGRESIVI?
  Așa cum sa promis la modificarea legii, contra cei care prin felul lor pun viețile altora în mare pericol?
  In toate tarile există.
  Altfel,doar prin banalele radare și filtre FIXE, nu pot fii aceștia identificati

 2. CAre masini neinscriptionate boss???Nu VOI ati zbierat sa se scoata?Ca sunt ilegale?Ca stau la panda?NU voi si parlamentarii vostrii corupti au schimbat legea?NU voi tracasati politistii cu ineptiile lui Lazarus cand le cereati,,ordin de servici,legitimatie,ecuson,insigna,cascheta,certificat metrologic,, si alte asemenea tampenii?
  Ba da! VOI! Ati facut actiuni in instanta pe motiv ca radarul e ascuns,ca e in masina neinscriptionata,ca bal bla bla.
  Asa ca,gura,si inghititi acum! Ati vrut Politie slaba,aveti Politie slaba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.