Refugiaţi afgani, prinşi cu droguri pe malul Begăi

Refugiaţi afgani, prinşi cu droguri pe malul Begăi

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali aflați în patrulare azi-noapte pe malul Begăi, în zona Splaiului Tudor Vladimirescu, au depistat doi tineri afgani care aveau asupra lor substanţe interzise.

Noaptea trecută, în jurul orei 1.40, poliţiştii locali au observat în zona Splaiului Tudor Vladimirescu, pe marginea Canalului Bega, două persoane care aveau un comportament suspect, una dintre acestea fiind întinsă pe jos.


Imediat au trecut la legitimarea celor doi tineri, stabilind că aceștia au 24 și 27 de ani, provin din Afganistan și dețin documente de ședere temporară în România, la adrese din apropierea locației în care au fost depistați.

„Polițiștii locali au observat lângă ei un plic din plastic care conținea o substanță vegetală de culoare verde oliv, susceptibilă a avea proprietăți psihoactive, despre care au declarat că este marijuana, pe care au cumpărat-o de la o persoană necunoscută. În acest caz s-a luat măsura întocmirii documentelor pentru predarea substanțelor și preluarea cazurilor de către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara în vederea continuării cercetărilor conform legislației privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri”, se arată în comunicatul Direcției Generale a Poliției Locale Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.