Rock alternativ din Cehia, la Timișoara: concert Nylon Jail

Rock alternativ din Cehia, la Timișoara: concert Nylon Jail

0
DISTRIBUIȚI

Formația Nylon Jail din Cehia va susține un concert la Timișoara, miercuri 17 august, de la ora 20, în clubul Manufactura.

Cu un sunet proapăt și autentic, trupa Nylon Jail a reușit să captiveze scena alternativă cehă cu mixul lor de indie-rock, electronic și country. Născută în 2012 în localitatea Olomouci, formația combină în muzica ei ceea ce pare a fi incompatibil, infirmând astfel multe mituri despre categorisirea genurilor muzicale.


Spiritul de bază al muzicii Nylon Jail se bazează pe atmosfera și personalitatea Vestului Sălbatic. Combinația de elemente electronice și acustice reprezintă o cultură muzicală unificată în mâinile celor de la Nylon Jail. Albumul de debut, „My Heart Soars Like a Hawk”, le-a adus o premiere la categoria „Discovery of the Year” la Vinyla Music Awards, și numeroase concerte de succes la majoritatea festivalurilor de muzică din Cehia.

Nylon Jail nu se încadrează într-un stil anume, dar se mândrește mai ales cu imaginea unor rockeri autentici care au reușit să se ridice la poziția de vedete ale scenei alternative cehe. După o pauză de doi ani, trupa revine în 2018 cu al doilea album, „Irreversible Changes”. Al treilea album Nylon Jail este în lucru și se anunță spre finalul anului 2022. Accesul la concertul din Manufactura este gratuit.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.