RPC Group, ofertă de neratat pentru ultimele apartamente din proiectul  City Gate...

RPC Group, ofertă de neratat pentru ultimele apartamente din proiectul  City Gate Moșnița Nouă

0
DISTRIBUIȚI

În ciuda circumstanțelor momentului, cu instabilitate generalizată,  inflație și lipsa  materialelor de construcții,  RPC Group finalizează proiectul  City Gate Moșnița Nouă, unul dintre cele mai moderne proiecte de imobiliare din vestul țării. City Gate Residence cuprinde 3 blocuri, cu câte două scări fiecare, avand un total de 90 de apartamente si 8 SAD-uri, ansamblul aducând o premieră pe piața din Județul Timiș, un SkyPark cu 24 de locuri de parcare, pe lângă locurile de parcare clasice existente (acoperite sau exterioare) . Din totalul de 90 de apartamente City Gate Moșnița Nouă  mai are în disponibilitate  18 apartamente  cu 2 si 3 camere, apartamente finalizate, în care clienții se pot muta imediat.

City Gate Moșnița Nouă folosește cele mai bune materiale, astfel încât raportul preț/calitate să fie cel mai competitiv din piață. Materialele pentru finisaje sunt extrem de bine alese și reușesc să împlinească așteptările celor mai pretențioși clienți.

Astfel, dacă vrei să te bucuri de un apartament modern, confortabil și primitor, în cadrul unui complex rezidențial civilizat și bine organizat, atunci soluția e simplă: programează o vizionare! 

Încă o facilitate pentru beneficiarii locuințelor City Gate Moșnița Nouă este oferită de parteneriatul dintre RPC GROUP și consultanți specializați în acordarea creditelor.


Prin acesta, clientul economisește timp, nemaitrebuind să piardă ore întregi la agențiile băncilor pentru a căuta soluții de finanțare si totodata fiind asigurat de specialisti că primeste cele mai bune oferte din piața având la baza calcule personalizate (dobânzi negociate s.m.d). Partenerii noștri prezintă direct oferta tuturor băncilor și apoi se ocupă de toată documentația necesară pentru obținerea fondurilor destinate finantarii imobilului fara a avea nimic mai mult de făcut decât a semna o simplă cerere de credit.

Tot în cadrul parteneriatelor incheiate de RPC GROUP clienții se pot bucura și de discount-uri semnificative pentru achiziția de mobilier (de pana la 20% față de prețurile standard) la societăți de renume de pe piață, calitatea produselor fiind una net superioară, la prețuri foarte avantajoase.

RPC Group este cu siguranță un exponent al ideii ”Experiența face diferența!”, fiind un dezvoltator imobiliar cu capital autohton care a livrat în ultimii 16 ani peste 1800 de case și apartamente în Timișoara, localități limitrofe și în București.

RPC Group s-a născut în anul 2006, pornind de la visul unui om care și-a dorit să le ofere tinerilor români, indiferent de bugetul pe care il au, șansa de a avea locuințe de calitate, moderne și totodată accesibile. Dacă la început totul se rezuma la o găleata cu scule și un om harnic și priceput, actualmente mai mult de 12 firme de subantreprenori și 150 de persoane lucrează zilnic pe șantierele RPC Group pentru a construi viitoare locuințe pentru cei care visează la „ACASA”.

RPC Group este un partener de încredere care oferă prețuri imbatabile pe piață, fără să compromită calitatea. Cele trei principii de bază sunt: prețurile competitive, siguranța locuinței și confortul. Mai multe informații despre companie, proiecte realizate sau aflate în stadiu de execuție, sunt disponibile pe http://rpcgroup.ro/ sau la telefon 0722 379 545.