SCM Politehnica, învinsă pe parchetul lui Dinamo. Alb-violeţii au disputat trei teste...

SCM Politehnica, învinsă pe parchetul lui Dinamo. Alb-violeţii au disputat trei teste „afară” în patru zile

0
DISTRIBUIȚI
Foto: handbal.scmtimisoara.ro

SCM Politehnica a obţinut o victorie în cele trei jocuri amicale disputate în partea cealaltă a ţării. După un succes şi un eşec la Buzău, alb-violeţii au fost depăşiţi azi de campioana Dinamo, la Bucureşti, scor 26-34 (12-18).

Reprezentanta României în Champions League s-a impus pe propriul parchet. Repriza secundă a fost ceva mai echilibrată.


Iar bănăţenii nu au mizat pe goleadorul Sadoveac decât pentru două lovituri de la 7 metri (ambele transformate).

Furak a marcat cele mai multe goluri pentru Poli – 6. Lazăr (sosit chiar de la alb-roşi) a avut zece intervenții reuşite din 29 de aruncări, în timp ce Pal a blocat 6 din 21.

„Echipa s-a mișcat bine, în ciuda scorului final. Am reușit să punem în aplicare ceea ce am lucrat la antrenamente, dar ratările, inclusiv patru aruncări de la șapte metri, ne-au împiedicat să ne ținem aproape de campionii României. În plus, ne-au lipsit principalele „guri de foc”: Sadoveac, pe care l-am menajat, și columbianul Mosquera, care sperăm să primescă viza cât mai curând. Echipa este în creștere și lucrăm în continuare ca jocul să arate bine la finalul lunii, când începe campionatul. Toți nou-veniții au adus un plus grupului și asta mă bucră foarte mult”, a declarat Atilla Horvath, antrenorul principal al lui SCM Politehnica.

SCM Poli (marcatori): Chira 1 gol, Trif 4, Sadoveac 2, Fenici 3, Ignat 3, Cristescu 2, Marjanovic 3, Furak 6, Baican 1, Moldovan 1.

Pentru SCM Poli urmează încă două partide de verificare în deplasare – vineri, de la ora 18.00, respectiv sâmbătă, de la ora 12.00, peste graniţă, pe terenul lui KKFT Veszprem, locul 10 în campionatul maghiar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.