SCM Politehnica începe mai repede campionatul la Turda

SCM Politehnica începe mai repede campionatul la Turda

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica Timișoara / Facebook

Deoarece Potaissa Turda va juca în weekend în cupele europene, SCM Politehnica Timişoara începe mai repede Liga Zimbrilor. Meciul din prima etapă se dispută mâine în Ardeal.

SCM Poli a încheiat seria meciurilor de pregătire cu cele două victorii de la Cupa Poli 75 și va pleca la orele prânzului spre Turda.


Sabin Ignat, cu o problemă musculară, nu poate evolua în prima rundă. Alb-violeții se vor deplasa la Cluj-Napoca, unde vor și rămâne peste noapte, căci la Turda nu s-au mai găsit locuri de cazare, se arată în comunicatul clubului.

„Potaissa este o echipă puternică a campionatului românesc, care se bate mereu la locurile de pe podium. Va fi un meci dificil, dar sper din tot sufletul ca în primul rând să arătăm un handbal de calitate și să obținem un rezultat pozitiv. E un teren greu la Turda, a pierdut Dinamo acolo, au pierdut toate echipele din campionat, însă abordăm partida cu toată energia și sper să bucurăm timișorenii în acest sezon, căci merită”, a declarat Atilla Horvath, antrenorul principal al lui SCM Poli.

Cele două formații s-au mai întâlnit o dată anul acesta, la 26 ianuarie, tot la Turda și tot în Liga Zimbrilor, când Potaissa a învins cu 37-31.

Meciul Potaissa Turda – SCM Politehnica e programat mâine, de la ora 18.00, deoarece ardelenii joacă duminică în Suedia, cu Savehof, în preliminariile European League.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.