SCM USAMVB Timişoara a pierdut duelul oficial din Ronaţ cu CSA Steaua

SCM USAMVB Timişoara a pierdut duelul oficial din Ronaţ cu CSA Steaua

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM RUGBY Timisoara -Oficial / Facebook

SCM USAMVB Timișoara a pierdut jocul de acasă cu CSA Steaua din a doua rundă a play-off-ului Ligii Naționale. Bucureştenii s-au impus cu 32-14 (20-7). În urmă cu aproape trei săptămâni cei din urmă câştigaseră şi într-un meci amical pe Bega.

Shennan a deschis scorul printr-un eseu în minutul 2, transformat de Vlaicu, dar oaspeţii au avut apoi iniţiativa.


Ratu Taniel (min. 18) a redus din diferenţă dintr-o lovitură de pedeapsă după ratarea lui Plai de mai devreme. Iar acelaşi jucător şi-a adus echipa în avantaj patru minute mai târziu printr-un eseu spectaculos. Plai a transformat pentru 7-10 în Ronaţ. Cel din urmă a mărit avantajul dintr-o penalitate. Cu Bucur zece minute pe margine în final de repriză, „leii” au mai încasat un eseu de la Bălan, care a stabilit şi scorul pauzei.

În partea secundă ambele echipe au mai suferit eliminări temporare. Popârlan de la gazde, respectiv Bârdaşu de la vizitatori. Pe acest fond Vlaicu readuce echipa bănăţeană în joc printr-un eseu, tot el transformând (14-20). Dar Lama Sioeli (74) a aproapiat victoria Stelei, cu încă un eseu. Iar în final Vueti a concretizat o nouă „încercare” în terenul timişorean. Vl. Popa stabilind scorul final prin transformare.

SCM USAMVB Timişoara e acum pe 4 din 4 în clasamentul play-off-ului. Steliştii sunt primii, cu şase puncte. Pe 27 august bănăţenii joacă la rivala din Maramureş – CSM Ştiinţa Baia Mare.

SCM USAMVB: Lazăr, Căpățînă, Digo, I. Mureșan, Popârlan, Altinok, Neculau (cpt.), R. Murariu, Rupanu, Vlaicu, Manumua, Khvicha, Bucur, Macovei, Shennan. Rezerve: Vasilovici, Chiriac, Sikote, Trăușan, Holoia, A. Conache, Tiqe, Jipa. Antrenor: Valentin Calafeteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.