Sesiune de autografe și întâlnire cu fanii: Rezident Ex revine la Timișoara....

Sesiune de autografe și întâlnire cu fanii: Rezident Ex revine la Timișoara. Trupa va concerta și la Arad

0
DISTRIBUIȚI

Membrii formației Rezident Ex revin în fața fanilor din Timișoara cu o sesiune de autografe și o inedită întâlnire cu fani în cadrul unui eveniment care va avea loc joi 1 septembrie, de la ora 19, la Viniloteca.

„Vrem sa stam la povesti sa bem o bere rece, pe care staff-ul de la Viniloteca o pune deoparte pentru acest eveniment, pe deasupra va propunem cele doua albume ale trupei ALPHA CD si AUDIO DOPING CD sau VINYL pe care cu drag le vom semna pentru voi. Dar cel mai important lucru pentru noi este intalnirea cu fanii nostrii intr-un cadru mai intim“, spun membrii formației.

Formația Rezident Ex a aniversat recent zece ani de existență printr-un concert deosebit, care a avut loc în cadrul evenimentelor care au marcat sărbătorirea Zilei Timișoarei, desfășurate în Parcul Rozelor din Timișoara.


Primul concert al formației a avut loc în data de 3 august 2012 tot în cadrul Zilelor Timișoarei. Cel de-al doilea album al trupei, „Audio Doping” a apărut în format CD (cu două bonus track-uri) şi LP vinil – o ediţie de colecţie, atât în limba română cât şi în limba engleză, iar formaţia este alcătuită din Tavi Iepan, Christian Podratzky, Ovidiu Ioncu „Kempes“, Matthias Lange şi Mark Cross.

Următorul concert al formației Rezident Ex va avea loc vineri 2 septembrie, la Arad, în cadrul festivalului Rock Maris, unde vor mai concerta în aceeași zi și Semnal M, B-ton, Dragoș Moldovan și Progresiv A, urmând ca în 3 septembrie să susțină recitaluri Ribozom, The Bandits, Dirty Slippers, Timpuri Noi și Compact.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.