Site-ul Primăriei Timișoara nu mai funcționează. Ce mesaj apare când accesezi primariatm.ro...

Site-ul Primăriei Timișoara nu mai funcționează. Ce mesaj apare când accesezi primariatm.ro UPDATE Reacția municipalității

2
DISTRIBUIȚI

Site-ul oficial al Primăriei Timișoara, primariatm.ro, nu mai funcționa în această dimineață. Cei care accesează pagina sunt întâmpinați de un mesaj care anunță că ”acest cont a fost suspendat. Luați legătura cu provider-ul de internet”.

”Primăria de sticlă nu mai are site web. În timpurile pe care le trăim e un lucru ce nu se întâmplă nici în cele mai mici cătune. Probabil sunt de vină balaurii, din nou, și nu cumplitul haos administrativ. La mai mare …În schimb merge în forță contul de facebook cu anunțuri triumfale: am măturat o piațetă și două străzi, am golit colurile de gunoi”, a comentat pe contul său de Facebook, consilierul local Dan Diaconu.

Până la ora redactării acestui material, niciun oficial al Primăriei Timișoara nu a putut fi contactat pentru a explica situația.

UPDATE Municipalitatea a transmis, printr-un mesaj postat pe Facebook, că „în urma unor probleme de natură juridică apărute cu furnizorul de mentenanță, o parte din serviciile online ale Primăriei Municipiului Timișoara nu pot fi accesate.


Facem toate demersurile necesare către furnizor pentru a restaura accesul și lucrăm să oferim cât mai curând o platformă online modernă și ușor de utilizat. Momentan ne găsiți pe https://site.primariatm.ro/”.
De asemenea, cetățenii pot lua legătura cu primăria prin e-mail (primariatm@primariatm.ro) sau telefonic: 0256 969, de luni – joi, orele 08:00 – 16:30 și vineri, orele 08:00 – 14:00, cu excepția sărbătorilor legale.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.