Șofer surprins circulând cu viteza de 243 km/oră, pe autostradă, cu doi...

Șofer surprins circulând cu viteza de 243 km/oră, pe autostradă, cu doi copii în mașină. Bărbatul a fugit de polițiști

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1579018826">

Șofer vitezoman, lăsat fără permis după ce a condus cu 243 km/oră, pe A1, unde limita de viteză este de 130 de km/oră. Bărbatul a fugit de poliție, fiind prins după 16 kilometri. În mașină avea doi copii, neasigurați.

Polițiștii au prins, duminică, un șofer în vârstă de 35 de ani, din localitatea Dobarca, județul Sibiu, conducând un autoturism pe autostrada A1, iar la kilometrul 270, în zona localității Săliște, pe sensul Deva – Sibiu, a fost înregistrat cu aparatul Trucam circulând cu viteza de 243 km/h, în zonă cu restricție la 130 km/h.

Totodată, șoferul nu a respectat indicația și semnalul polițistului rutier de oprire în trafic, reușindu-se oprirea acestuia după o distanță de aproximativ 16 km, informează Poliția Sibiu.

Bărbatul nu purta centura de siguranță și transporta doi minori fără scaun de copil sau înălțător.

Șoferului i s-a suspendat permisul pentru 150 de zile și a fost amendat cu 3.480 lei.

De asemenea, șoferul a fost sancționat contravențional pentru neportul centurii de siguranță și transportarea minorilor fără dispozitive de siguranță.

Testările șoferului privind conducerea sub influența alcoolului sub substanțelor psihoactive au indicat rezultate negative.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.