Spectacol cu lasere și tuneluri imersive la deschiderea ediției din acest an...

Spectacol cu lasere și tuneluri imersive la deschiderea ediției din acest an a Flight Festival

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-534239986">

La sfârșitul săptămânii trecute, la Timișoara a avut loc deschiderea oficială a ediției din acest an a Flight Festival. Evenimentul a debutat cu un concert susținut de formația timișoreană Phaser pe o platformă amplasată pe Bega, urmat de un spectaculos show de lasere, acțiuni care au atras un public numeros în centrul Timișoarei, la D’arc pe mal. Evenimentul a fost completat cu un show de tuneluri imersive la Podul de Fier din Timișoara și un party susținut de DJ Kuky. Începând cu data de 1 septembrie, organizatorii festivalului vor pune la dispoziția publicului un autobuz etajat care va face călătorii prin Timișoara și va avea parte și de DJ care vor anima atmosfera.

„Avem două tuneluri imersive, unul făcut din ecrane led puse la unghi, în așa fel încât să dea o experiență inedită publicului, al doilea făcut din structura metalică de 13 metri, cu niște leduri speciale care luminează și ne îndeamnă să ne apropiem să trecem pe sub ele. Un spectacol absolut fenomenal de lasere cu litere volumetrice bidimensionale acoperite de mașînă de fum, iar în final am luminat, de pe un mal pe celălalt, podul de pe Bega. Ideea ne-a venit după acești 4 ani de experiență în care ne-am dat seama că artă trebuie îmbinată cu tehnologia, pentru că este un trend, se merge din ce în ce mai mult pe asta și arată foarte bine. Și, cum Timișoara este orașul celor 1000 de premiere, in această seară este o nouă premieră și pentru Timișoara”, a declarat Vlad Gârboni, co-fondator Flight Festival.

În prima zi inclusă în Flight Festival, vineri, 2 septembrie, la Aeroportul Cioca vor fi prezenți Phaser, Spike, The Motans, Grasu XXL, Sigala și Dirty Nano. Distracția se va desfășura și la Sky Stage cu Naarc, Sep & Nu Zău, Herodot și Bilă, iar la Wings Stage vor fi prezenți Alex Anca, Zoleevee și DJ Kuky.

Sâmbătă, 3 septembrie, la scena principală vor fi prezenți DJ Kuky, Emaa, Carla s Dreams, JP Cooper, Sigma, Hrisq și Aya. La Sky Stage vor mixa Suciu, Petre Inspirescu, Dan Andrei și Cap iar la Wings Stage Alin Vlăducu, Alex Erdodi, Andi Moisescu și Alin b2b Alex.

Duminică, 4 septembrie, la Main Stage vor fi prezenți Orkid, Basska, Zdob și Zdub, Subcarpați, Dubioza Kolektiv și K-lu, urmând ca la Sky Stage să mixeze Lizz & Cosmjn, Prichindel, VLF, Gescu b2b Cally. La scena Wings vor întreține atmosfera Alex Icleanu și Happy Flow b2b VDJ Sniper.

Mai multe informații despre acest eveniment se găsesc aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.