SpringTime Band pregătește un nou videoclip: „Apogeul verii pentru noi a fost...

SpringTime Band pregătește un nou videoclip: „Apogeul verii pentru noi a fost participarea la festivalul Orașul Jazz de la Lugoj“

0
DISTRIBUIȚI

Formația lugojeană SpringTime Band, care a luat naștere cu șase ani în urmă, pregătește lansarea unui nou videoclip pentru piesa „Credință în iubire“. Piesa este compusă de către liderul trupei, Valentin Ivănescu pe un text realizat de Cecilia Ivănescu.

„Vara acestui an este una fierbinte atât în termometru cât și în activitatea concertistică a trupei Springtime Band. Începând cu Festivalul Aerovest Bike Fest de la sfârșitul lunii mai și continuând cu Festivalul Veverițelor din iunie, ambele la Buziaș, apogeul verii ca amploare a fost participarea la Festivalul Orașul Jazz de la Lugoj ce s-a desfășurat pe o perioadă de trei zile, în plină lună a lui Cuptor. La acest festival am acompaniat-o pe Andreea Vlas, o minunată intrepretă de jazz, proaspătă absolventă a Conservatorului din Timișoara. Alături de noi a urcat pe scenă la chitară solo și Dragoș Moldovan, inegalabila Voce a României, o cunoștință mai veche de-a noastră, de pe vremea Aero Vest Rock fest din 2019.


Luna august a debutat cu Festivalul Avioanelor din 6 august de la Buziaș, ce l-a avut cap de afiș pe Mircea Baniciu, o legendă vie a folk-rockului autohton, alături de Teo Boar și Vlady Cnejevici. Noi am avut și un invitat în persoană lui Cristi Răchitan la chitară solo. Urmează un concert la Sala Multifuncțională a Consiliului Județean Timiș de la Timișoara pe data de 17 august, iar sfârșitul verii ne va găsi la Festivalul Bikers Party de la Uivar din 27 august. Ca noutate, trupa Springtime Band are de curând în componență și un claviaturist/chitarist în persoana lui Eduard Argalas, un muzician tânăr și talentat din Lugoj. În toamnă vom lansa un videoclip cu piesa «Credință în iubire», pe care am lansat-o la Radio România Actualități în diverse emisiuni și la Radio Timișoara“, ne-a declarat Valentin Ivănescu.

SpringTime Band alături de Andreea Vlas la Orașul Jazz Foto: Cristian Ghinea

Componența actuală a formației SpringTime Band este Csilla Gyorgy – vocal, Valentin Ivanescu – vocal, chitară bas, Cristi Vetan – chitară solo, Eduard Argalas – claviaturi, chitară și Andrei Mezei – tobe, vocal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.