Tineri amendați pentru deranjarea ordinii publice, reținuți după ce s-au întors la...

Tineri amendați pentru deranjarea ordinii publice, reținuți după ce s-au întors la secția de poliție și au făcut scandal

1
DISTRIBUIȚI

Mai mulți tineri care făceau scandal în miez de noapte, pe o stradă din Lugoj, au fost surprinși de polițiștii din cadrul Biroul de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Lugoj. Conform comunicatului IPJ Timiș, era vorba de „un grup de persoane în stare vădită de ebrietate, care se manifestau violent, provocând scandal”, la intersecția străzilor Ștrandului cu Nicolae Bălcescu din Lugoj.

„Persoanele în cauză au fost somate să înceteze orice activitate, acestea refuzând.


Având în vedere aceste aspecte, trei bărbați, în vârstă de 17, 19 și 31 de ani, au fost imobilizați și conduși la sediul poliției, ulterior fiind sancționați contravențional cu suma de 8.000 de lei, conform Legii nr. 61/1991, pentru scandal și adresarea de injurii și expresii jignitoare. La scurt timp, cei doi bărbați, de 19 și 31 de ani, au revenit la sediului poliției, provocând scandal și manifestându-se violent, tulburând astfel ordinea şi liniştea publică”, a transmis IPJ Timiș.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, iar în urma probatoriului administrat bărbații, de 19 și 31 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș, urmând să fie prezentați magistraților în vederea luării unei măsuri preventive.

1 COMENTARIU

  1. Asta trebuia din PRIMA făcut . Doar așa se liniștesc gibonii…
    Vrem MAI MULTĂ FERMITATE de la Politie.
    Că nu se moare de la un pic de arest.
    Preferabil pe un pat de lemn fără saltea

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.