Încă un atacant la Politehnica, anunţat înainte de meciul cu FC Braşov

Încă un atacant la Politehnica, anunţat înainte de meciul cu FC Braşov

0
DISTRIBUIȚI

Alb-violeţii au efectuat în această perioadă de vară un număr record de transferuri. Politehnica a mai adus un tânăr într-un compartiment „nevralgic” – cel ofensiv. Atacantul Adrian Ţangulea, crescut la FC Voluntari, s-a alăturat echipei chiar înaintea duelului cu Braşovul lui Dan Alexa.

Bucureşteanul a semnat pe un an, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon. În vârstă de 20 de ani, acesta a început fotbalul la Romprim Bucureşti şi a evoluat de la o vârstă fragedă şi la seniori, mai întâi pentru AS Olimpic Bucureşti (Liga 5).


Şi-a finalizat junioratul la FC Voluntari, unde a evoluat atât pentru echipa secundă, în Liga 3, cât şi în elită, debutând într-un spectaculos 3-3 cu Clinceni din urmă cu circa un an şi nouă luni. A mai jucat apoi la un nivel scăzut (Progresul Spartac şi AS Gloria Comana, din Liga 4 Giurgiu).

„Am avut multe încercări, dar am continuat să mă ţin de treabă şi am sperat să ajung unde am ajuns, aici, la Politehnica Timişoara, unde am fost primit foarte bine. Timişoara este un oraş foarte frumos, cu o echipă foarte frumoasă, cu tradiţie, cu istorie, cu fani mulţi şi voi face tot posibilul să ajut această echipă şi să o ducem unde-i este locul”, a declarat Adrian Ţangulea.

Politehnica înfruntă astăzi, de la ora 11.00, Braşovul, pe „Ştiinţa”. Timişorenii au trei puncte, în timp ce oaspeţii doar unul singur după primele două etape.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.