Trei bărbați prinși în flagrant în timp ce vindeau un ghiozdan plin...

Trei bărbați prinși în flagrant în timp ce vindeau un ghiozdan plin de canabis

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-132182178">

Trei bărbați prinși în flagrant după ce au vândut 3,7 kilograme de canabis au fost reținuți și ulterior arestați preventiv, în urma unei anchete DIICOT.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești au dispus reținerea pentru 24 de ore a 3 inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de de droguri de risc, complicitate la infracțiunea de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu, fără drept.

Măsura a fost dispusă după ce, luni, procurorii DIICOT, împreună cu ofițeri din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești i-au surprins în flagrant pe doi inculpați, după ce aceștia au vândut o cantitate de peste 3,7 kg canabis.

Oamenii legii spun că cel de al treilea inculpat depozita, pregătea și transporta drogurile destinate comercializării.

Cei trei au fost arestați preventiv de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova pentru o perioadă de 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.