Tânăr tunisian, ucis de doi studenți marocani. Teribila faptă a fost filmată

Tânăr tunisian, ucis de doi studenți marocani. Teribila faptă a fost filmată

0
DISTRIBUIȚI

Scene de groază într-un bloc din cartierul arădean Vlaicu. Un tânăr tunisian a fost ucis, iar doi cetățeni marocani, studenți în Arad, au fost reținuți ca suspecți și, ulterior, arestați preventiv pentru 30 de zile.

Conform Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, victima a fost bătută și strangulată, iar unul dintre suspecți chiar a filmat incidentul.

„La data de 4 august, la apartamentul unde locuiau inculpații a sosit și victima, un bărbat pe care unul dintre inculpați l-a cunoscut în aceeași zi, consumând împreună mai multe beri la terase din zona Vlaicu.


Pe fondul consumului de alcool și de droguri, în noaptea de 4 pe 5 august, între victimă și inculpați au apărut anumite neînțelegeri care au degenerat într-un conflict fizic. În timp ce se îmbrânceau, unul dintre cetățenii marocani a apucat victima cu mâinile de gât și a început să o strângă puternic, în același timp celălalt marocan i-a aplicat lovituri cu pumnul în zona stomacului și cu un cablu TV l-a lovit peste picioare pentru a ține victima imobilizată. Primul inculpat a strâns victima de gât până a leșinat și a decedat. Al doilea inculpat a filmat cu telefonul. În dimineața de 5 august, în jurul orelor 6, a fost apelat serviciul 112, un echipaj de la Ambulanță a încercat resuscitarea victimei, dar aceasta era deja decedată. Cadavrul a fost trimis la Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. În 5 august inculpații au fost reținuti, iar la 6 august s-a dispus arestarea preventivă a ambilor inculpați pentru o perioadă de 30 de zile”, a declarat pentru Special Arad purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.