Un motociclist drogat a dat intenționat peste un polițist, apoi a fugit

Un motociclist drogat a dat intenționat peste un polițist, apoi a fugit

0
DISTRIBUIȚI

Un motociclist care consumase substanțe psihoactive a lovit un polițist care încerca să îl oprească și a fugit. Urmărirea a avut loc pe DN1A, în județul Ilfov.

Polițiștii rutieri din Ilfov au încercat să oprească, în noaptea de vineri spre sâmbătă, două motociclete care se deplasau pe DN1A, dinspre Crevedia în direcția București.

Unul dintre cei doi motocicliști a redus inițial viteza de deplasare, iar când a ajuns în apropierea polițistului, a întors motocicleta de mai multe ori și a mărit viteza, lovindu-l pe polițist.


Apoi, ambii motocicliști au fugit de la locul faptei.

Polițiștii au trecut la urmărirea motocicliștilor, care la un moment dat și-au continuat deplasările pe străzi diferite, context în care echipajul de poliție a continuat urmărirea motocicletei care îl acroșase pe polițist, însă a pierdut-o din cauza vitezei foarte mari cu care se deplasa a motocicleta.

Polițistul a ajuns la spital, fiind în continuare internat.

Ulterior, au fost identificați și depistați ambii motocicliști. Aceștia au fost testați cu aparatele alcooltest și drug test, stabilindu-se faptul că al doilea motociclist avea rezultat pozitiv la consumul de substanțe psihoactive, conform IPJ Ilfov.

A fost deschis un dosar de urmărire penală în care se fac cercetări pentru ultraj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.