Un nou caz de jaf din locuințele unor bănățeni aflați la muncă...

Un nou caz de jaf din locuințele unor bănățeni aflați la muncă în străinătate. Suspectul a fost prins în timp ce conducea fără permis

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-836122158">

Polițiști de la Secția 10 Poliție Rurală Oțelu Roșu au identificat ieri un bărbat în vârstă de 25 de ani din comuna Zăvoi bănuit de sustragerea, în perioada aprilie – iulie 2022, a mai multor bunuri din locuințele a două persoane din satul Măru, până la acest moment prejudiciul fiind recuperat în proporție de 90%.

Astfel, cel în cauză este bănuit că ar fi pătruns în locuințele unor persoane plecate la muncă în străinătate, iar din interior ar fi sustras bunuri în valoare de peste 12.000 de lei, respectiv un televizor, două laptopuri, o unitate de calculator, unelte electrice, geamuri termopan și un ceas de mână, bunuri pe care le-ar vândut ulterior către diferite persoane.

„În urma investigațiilor polițiștii au recuperat aproximativ 90% din bunurile sustrase, care urmează a fi restituite persoanelor vătămate. De asemenea, bărbatul de 25 de ani a fost depistat de către polițiști, sâmbătă, 30 iulie, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din Oțelu Roșu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, în cursul zilei de astăzi bărbatul bănuit urmând a fi reținut pentru 24 de ore”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

Un alt caz similar a fost rezolvat de polițiștii reșițeni, care au reținut un bărbat care jefuise sistematic locuința unui consătean plecat la muncă în străinătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.