Vietnamez aflat la muncă în România, reținut de polițiști după și-a înjunghiat...

Vietnamez aflat la muncă în România, reținut de polițiști după și-a înjunghiat un coleg care n-a vrut să bea cu el

0
DISTRIBUIȚI

Un cetățean vietnamez aflat la muncă în România a lovit cu pumnul, apoi a înjunghiat un alt cetățean vietnamez care a refuzat să stea la băut cu el. Totul s-a petrecut pe strada Câmpul Liniștii din Arad, într-un imobil în care sunt cazați mai mulți vietnamezi, a transmis aradon.ro.

„În seara zilei de 14.08.2022, în timp ce persoana vătămată se afla în camera sa, la un moment dat a primit vizita suspectului care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi i-a cerut persoanei vătămate să consume băuturi alcoolice împreună.


Persoana vătămată l-a refuzat, iar între cei doi a început un conflict fizic, suspectul lovind persoana vătămată cu pumnul în zona feţei, după care a părăsit camera persoanei vătămate. După aproximativ 5 minute suspectul s-a întors şi, fără a mai spune altceva, a lovit persoana vătămată cu un cuţit cu lama de aproximativ 10 cm în zona abdominală, moment în care au intervenit alți doi cetăţeni vietnamezi, cazaţi la aceeaşi adresă, care l-au oprit. În urma loviturii primite cu cuţitul, persoana vătămată a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale în noaptea de 14 spre 15 august. Din cuprinsul raportului preliminar de constatare medico legală rezultă că viaţa cetăţeanului vietnamez a fost pusă în pericol, necesitând 25-30 zile îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii. La data de 15 august, suspectul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentat în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Urmărirea penală continuă”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, conform sursei citate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.