Alertă meteo de ultimă oră – cum va fi vremea în următoarele...

Alertă meteo de ultimă oră – cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni

1
DISTRIBUIȚI

În următoarele patru săptămâni, temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, cu excepția săptămânii 19 – 26 septembrie, când va fi mai frig, mai ales în jumătatea vestică a României. Va ploua în primele 2 săptămâni, apoi regimul pluviometric va tinde spre deficit.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marți, prognoza pentru perioada 12 septembrie – 10 ctombrie.

Săptămâna 12 – 19 septembrie

Valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în regiunile sud-estice, dar și ușor mai coborâte în cele nord-vestice.


Regimul pluviometric va fi excedentar în toate regiunile, dar mai ales în zona Munților Apuseni și în nordul Carpaților Orientali

Săptămâna 19 – 26 septembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în jumătatea vestică a țării. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în toate regiunile, dar mai ales în cele extracarpatice.

Săptămâna 26 septembrie – 3 octombrie

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi deficitar în jumătatea estică a țării, iar în rest va fi apropiat de cel normal.

Săptămâna 3 – 10 octombrie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general apropiate de cele normale, cu posibilitatea unui ușor deficit în regiunile nordice.

1 COMENTARIU

  1. Si ce e alerta in faptul ca intr-o saptamana va fi putin mai frig decat de obicei iar in celelate trei va fi in media temperaturilor? Ce e alerta ca in doua saptamani va ploua mai mult si in celelalte doua va ploua mai putin decat media?

    Neam de alarmisti ce sunteti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.