Alexandru Iovescu, reprezentatul Timișului într-un proiect lansat de Comisia Europeană

Alexandru Iovescu, reprezentatul Timișului într-un proiect lansat de Comisia Europeană

0
DISTRIBUIȚI

Consilierul județean Alexandru Iovescu (PSD) va fi reprezentantul Timișului într-un proiect al Comisiei Europene care încearcă să ajute mai mult comunitățile locale.

„Cu responsabilitate am primit nominalizarea colegilor mei din Consiliul Județean Timiș pentru a reprezenta Timișul în cadrul rețelei «Construirea Europei cu consilierii locali», lansată de către Comisia Europeană în contextul Instrumentului european de redresare NextGenerationEU.


Comisia europeană își propune să creeze o rețea a aleșilor locali care să comunice cu privire la Uniunea Europeană în cadrul unei alianțe fără precedent între structurile europene și cele locale de guvernământ. Proiectul ne va permite să aducem Uniunea Europenă mai aproape de cetățeni, să aducem politicile europene în dezbatere în comunitate. Cred că Europa se construieste prin acțiunile fiecăruia dintre noi și trebuie să raspundă nevoilor locale prin generarea de soluții europene adaptate nevoilor comunităților românești. România are nevoie de mai multă implicare la nivel european pentru a se moderniza inteligent și sustenabil folosind fonduri europene. Munca depusa de 12 ani alături de colegii din PES activists Romania pentru promovarea valorilor europene în România, ofera rezultate concrete pentru România”, a transmis Alexandru Iovescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.