Amestec de jazz maghiar și românesc în cadrul recitalului susținut de Gyarfas...

Amestec de jazz maghiar și românesc în cadrul recitalului susținut de Gyarfas Bota Quartet la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Joi seara, Casa Del Retro a găzduit un inedit concert susținut de famiile muzicale Gyarfas (Ungaria) și Bota (România), cei patru artiști care au evoluat pe scenă cântând diverse piese cunoscute din jazz într-o manieră proprie, care a fost răsplătită cu aplauze prelungite de publicul care a asistat la acest spectacol.

Chitaristul Gyárfás István și basistul Johnny Bota, alături de fiii lor, bateristul Gyárfás Attila și violonistul Sasha Bota au susținut două reprize muzicale interesante, iar la unele piese li s-a alăturat și invitatul special Toni Kuhn, spre deliciul asistenței. Concertul din Timișoara semnat Gyarfas – Bota Quartet a fost precedat de alte două recitaluri în aceeași formulă care au avut loc la Oradea și București.

„Îmi face o deosebită plăcere să cânt în Timișoara și în România, iar aceste concerte au fost cu adevărat speciale în primul rând pentru faptul că și eu și Johnny Bota am cântat alături de fii noștri.


Cu ce au contribuit ei pe scenă? Păi în primul rând cu energia pe care o degajă tinerețea lor. E și normal să fie așa. Ne-am bucurat de fiecare clipă petrecută pe scenă și ținem să le mulțumim în mod special tuturor celor care au venit la concertele noastre“, ne-a declarat Gyarfas Istvan după acest recital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.