Bărbat condamnat la 10 ani de închisoare, prins în timp ce încerca...

Bărbat condamnat la 10 ani de închisoare, prins în timp ce încerca să fugă din țară ascuns în portbagajul unei mașini

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1991126004">

Un bărbat de 51 de ani, condamnat la 10 ani de închisoare pentru evaziune fiscală și spălare de bani, a fost găsit la graniță, în Arad, ascuns în portbagajul unei mașini.

În noaptea de joi spre vineri la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac s-au prezentat, la ieșirea din țară, doi cetățeni români, călătorind cu un autoturism înmatriculat în România.

În urma controlului a fost descoperit, ascuns în portbagaj, un bărbat, informează Poliția de Frontieră.

Poliţiştii de frontieră au stabilit că bărbatul ascuns este cetăţean român în vârstă de 51 de ani, iar pe numele său era emis, de către autorităţile din România, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o perioadă de 10 ani, pentru evaziune fiscală și spălare de bani.

Bărbatul a fost predat unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, iar cu privire la cei doi cetățeni români se fac cercetări, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.