Bărbați surprinși în timp ce consumau substanțe interzise pe stradă, în plină...

Bărbați surprinși în timp ce consumau substanțe interzise pe stradă, în plină zi, la Timișoara

3
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali au depistat ieri, pe un bulevard din Timișoara, mai mulți tineri care fumau țigări care conțineau substanțe psihoactive, în miezul zilei.

„Polițiștii locali aflați în patrulare în cursul zilei de ieri, în jurul orei 14, au observat pe bulevardul General Dragalina, în fața unui hostel din zonă, un grup de patru persoane care, la observarea patrulei, au devenit agitate, având un comportament suspect.


De altfel, unul dintre cei patru a aruncat precipitat pe jos resturile unei țigarete. Polițiștii locali au trecut la identificarea acestora, stabilind că au vârste de 28, 29, 20 și 53 de ani și sunt din Vinga (județul Arad) și Timișoara. Tânărul de 29 de ani care a aruncat resturile de țigară pe jos a recunoscut că este vorba de substanțe din categoria celor cu proprietăți psihoactive și că le cumpărase cu puțin timp înainte de la un necunoscut, de pe strada Pop de Băsești”, a transmis Poliția Locală Timișoara.

Cu câteva zile înainte, o altă persoană de 54 de ani, cu domiciliul în Timișoara, a fost observată de polițiștii locali la intersecția străzilor 16 Decembrie 1989 cu Alexandru Odobescu, încercând să scape de un pachet în care avea țigări confecționate artizanal, care conțineau substanțe interzise.

În ambele situații, polițiștii locali au întocmit documentele pentru predarea substanțelor și preluarea cazurilor de către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara în vederea continuării cercetărilor conform legislației privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

3 COMENTARII

  1. Pe aia ce vând droguri la barul de la liceul auto din Freidorf nu ii arestează nimeni ,acum o săptămână a murit okila dan care cumpără cristal de la Nicolae Olaru și George gurgus toată lumea știe că acolo se vinde da nimeni nu ii arestează, acolo în bar consuma toți stau masinile de lux parcate în fața și poliția le păzește cat timp fac party ei înăuntru

  2. Bravo…platesti analfabeti din taxe…iar ei nu au Alta ocupatie…militzieni de rahat…intr-o Tara de rahat…intr-un oras construit din traficul de COCAINA

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.