Bărbatul mort în accidentul de pe autostrada A1 era preot la Dumbrăvița

Bărbatul mort în accidentul de pe autostrada A1 era preot la Dumbrăvița

0
DISTRIBUIȚI

Bărbatul care a murit în urma unui grav accident petrecut marți seara pe autostrada A1, în zona localității arădene Vinga, era Remus Dobra, preot la biserica greco-catolică din Dumbrăvița, localitate învecinată cu Timișoara.

„Cu profundă durere sufletească, aducem la cunoștinţă, că în ziua de 27 septembrie 2022 – în mod fulgerător – a trecut la cele veșnice, fratele nostru în Cristos, Rvs.


Pr. dr. Remus Dobra, fiind în vârstă de 45 de ani, paroh la Dumbrăviţa şi Giarmata”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook – Episcopia Greco-Catolică Lugoj.

Accidentul s-a produs, seara trecută, în jurul orei 20.15, după ce maşina condusă de preotul Remus Dobra, un autoturism Audi, a lovit un TIR, iar apoi s-a izbit violent de parapetul metalic de pe marginea autostrăzii.

„În seara zilei de 27 septembrie, în jurul orei 20:15, pe autostrada A1, calea 1, la kilometrul 531, a avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața. Un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din județul Timiș, a acroșat partea din spate a unui ansamblu rutier, intrând ulterior în coliziune cu parapetul lateral. Victima a fost proiectată în afara autoturismului, personalul medical de la fața locului constatând decesul. Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, au anunţat reprezentanţii IPJ Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.