Bătaie în plină stradă, cu topoare și macete. O persoană a fost...

Bătaie în plină stradă, cu topoare și macete. O persoană a fost înjunghiată în piept

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-383736394">

Scene șocante au avut loc într-o intersecție din București. Mai multe persoane s-au bătut cu topoare și macete sub privirile oamenilor, iar o persoană a fost înjunghiată în piept.

Procurorii au dispus, marți, punerea în mișcare a acțunii penale împotriva a 17 persoane, dintre care 16 sunt cercetate pentru încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar una pentru tentativă de omor, încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice, informează Parchetul de pe lângă Tribunalul București

În noaptea de duminică spre luni, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, membrii a două grupuri de aproximativ 11, respectiv 13 persoane, s-au întâlnit în București, la intersecția dintre Splaiul Unirii și șoseaua Mihai Bravu și au participat la o încăierare în cadrul căreia s-au lovit reciproc folosind bâte, țevi metalice, topoare, macete.

Încăierarea s-a soldat cu avarierea mai multor autovehicule aparținând celor implicați, precum și cu rănirea mai multor persoane din cele două grupuri.

Una dintre persoanele implicate a lost lovită cu un cuțit în piept de o persoană din grupul advers, iar plaga i-a pus viața în primejdie.

Violențele exercitate au tulburat ordinea și liniștea publică, producând indignare și teamă în rândul persoanelor care au asistat la încăierare.

Au fost făcute 13 percheziții, iar 18 persoane au fost audiate.

Procurorii au dispus reținerea a 16 persoane, însă miercuri instanța a decis cercetarea acestora sub control judicial pentru 60 de zile.

În ceea ce îl privește pe inculpatul care a aplicat lovitura de cuțit, miercuri procurorii au sesizat Tribunalul București cu propunere de luare a măsurii arestării preventive pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.