CSC Dumbrăviţa, la primul eşec extern în Liga 2. Alb-verzii nu au...

CSC Dumbrăviţa, la primul eşec extern în Liga 2. Alb-verzii nu au putut reveni cu om în plus la Buzău

0
DISTRIBUIȚI
Foto: cscdumbravita.ro

Nou promovata timişeană a suferit al treilea eşec stagional la nivelul Ligii 2, primul în deplasare. CSC Dumbrăviţa a avut şansa de a reveni pe terenul favoritei Gloria Buzău, Adrian Ungureanu a redus din handicap în minutul 63, din penalty, fază la care gazdele au rămas şi în inferioritate numerică, dar elevii lui Cristian Pustai nu au avut probleme mari cu om în minus şi au câştigat cu 2-1.

Încă din start alb-verzii au stat mai mult în propria jumătate. Buzoienii au forţat mai mult în ofensivă şi au spart „blocada” în minutul 25, în urma cornerului lui Honciu, care l-a găsit în careu pe Trebotic, marcator cu capul din apropiere.

La cabine s-a intrat doar cu 1-0 pentru Gloria, repriza secundă avea să fie puţin diferită. Mai întâi, gazdele păreau să-şi facă definitiv jocul uşor în urma unui penalty dictat şi el destul de uşor de arbitrul Valentin Porumbel.


Abia intrat la pauză, Olaru l-a călcat imprudent puţin pe acelaşi Trebotic, care apucase să lovească defectuos balonul. De la punctul cu var veteranul Valentin Alexandru (min. 57) a făcut 2-0. Apoi însă, la una dintre puţinele incursiuni ale dumbrăviţenilor în terenul advers, Vîrtej l-a împins din spate pe Olaru şi „centralul” a indicat din nou punctul cu var. Mai mult, fundaşul a văzut şi cartonaşul galben, al doilea, ceea ce i-a adus o vizită mai rapidă la cabinele de duş. Iar lovitura de pedeapsă a oaspeţilor a fost concretizată de Ungureanu (63), intrat de cinci minute pe teren. Deşi, cu tot cu prelungiri, au avut la dispoziţie circa jumătate de oră pentru a încerca egalarea, dumbrăviţenii nu au reuşit să mai pună în pericol poarta lui Stoian, Gloria fiind şi ea preocupată mai mult de a ţine de avantajul minim. Cu succes.

Dacă formaţia din estul ţării a acumulat zece puncte, CSC Dumbrăviţa rămâne în trendul judeţean, cu doar patru puncte, precum Ripensia şi Politehnica, fiind acum pe 16 cu golaveraj mai slab ca al primeia, dar superior alb-violeţilor şi Concordiei. În runda următoare, a 6-a, „verzii” primesc vizita unei alte grupări cu pretenţii în partea superioară a clasamentului Ligii 2 – Unirea Slobozia, într-un joc programat sâmbătă, la ora 11.00.

Gloria Buzău: R. Stoian (cpt.) – S. Pîrvulescu, Lopez, Vîrtej, Sălcianu (53, Uțiu) – Trebotic (79, Gaitan), Honciu – R. Matiș (66, Wiktorski), Cr. Ciobanu, Blejdea (46, Neicuțescu) – V. Alexandru. Antrenor: Cristian Pustai.

CSC Dumbrăvița: Trifon – Amariei (70, Tismonar), Bain (57, Ungureanu), Gîsă, C. Toma – Zurbagiu (cpt.), Martinov – Curea (57, Grancea), I. Tănase (46, An. Olaru), Simon – D. Popa (46, L. Bodri). Antrenor: Cosmin Stan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.