Stomatologul bănăţean Cătălin Simon a câştigat Cupa României la Pangration Athlima

Stomatologul bănăţean Cătălin Simon a câştigat Cupa României la Pangration Athlima

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-358574635">

Medicul stomatolog din Timişoara s-a impus în competiţia organizată de Federaţia Română de Pangration Athlima ieri la Bucureşti. Cătălin Simon s-a impus în cele mai multe categorii ale concursului din sala „Antilopa”.

Simon a luat aurul la cinci categorii. Cea mai importantă a fost cea de la kato, categoria +105 kg şi +21 ani, unde a obţinut trei victorii din trei, ultima în faţa experimentatului judokan Marius Fortu.

„A fost o zi excelentă pentru mine azi, deşi de două luni fac fizioterapie şi recuperare la umărul drept, care mi-a fost dislocat la o altă competiţie de lupte! Pentru această performanţă am fost votat si am primit premiul FAIR-PLAY pentru acest turneu! A fost o zi plină, care a meritat tot efortul depus! În premieră am premiat mici sportivi care au ajuns pe podium! Mulţumesc mult tuturor sponsorilor care se află mereu pe tricourile de competiţie! Din păcate, la Bucureşti am venit singur şi sper sa fie şi ultima data, când plec la o competiţie fără frăţiorul meu mai mic”, a spus Cătălin, cu referire la fratele Alexandru Simon.

Ambii fraţi Simon sunt stomatologi şi concurează în diverse discipline ale sportului de contact, inclusiv jiu-jitsu brazilian, unde au adunat mai multe medalii pe plan internaţional.

Pangration athlima e poate cel mai vechi sport din lume şi poate fi considerat un strămoş al luptelor MMA de astăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.