Concert de excepție la lansarea nolui clip al formației Imund. Aproximativ 60...

Concert de excepție la lansarea nolui clip al formației Imund. Aproximativ 60 de persoane cu deficiențe de auz s-au bucurat de spectacol

0
DISTRIBUIȚI

La sfârșitul săptămânii trecute, Casa Tineretului a fost gazda unui concert de excepție, în cadrul căruia aproximativ 60 de persoane cu deficiențe de auz s-au bucurat de acest spectacol, prin interpretarea în limbajul semnelor, realizată de către Carolina Verok.

Evenimentul a fost prilejuit de lansarea noului videoclip al formației timișorene Imund, „Început fără sfârșit”, la filmarea căruia a participat Carolina Verok, interpret în limbajul mimico-gestual, iar în deschiderea trupei timișorene alcătuite din Ovidiu Takacs (voce), Ovidiu Vinereanu (voce), Daniel Petreuș (chitară bass), Florin Badara (chitară), Mircea Leuca (tobe) și Daniel Marghiloman (chitară) pe scenă au fost prezenți Bruno Mark Huțiu (bas, voce), Tibi Mijea (tobe) și Adi Ulmeanu (chitară), cei trei timișoreni care alcătuiesc formația Grave For Sale.

„Voi păstra amintirea întâlnirii cu oamenii frumoși care au fost alături de noi la lansare. Tot ceea ce visam s-a adeverit. Căldură, energie și sentimentul că familia noastră se lărgeste. Mulțumesc Timișoara, mulțumesc comunității rock!“, ne-a declarat chitaristul formației Imund, Florin Badara.

„Când am văzut in holul Casei Tineretului o mulțime de oameni diferiți, adică nu cei ce îi vezi de obicei la concerte rock, am știut imediat că ei sunt din comunitatea despre care noi am vorbit în videoclip, bineînțeles că m-am panicat, cum să comunic cu ei, cum să le zic că sunt binevenți. Primul lucru ce mi-a venit în minte a fost să folosesc semnul pentru aplauze, și apoi totul a fost normal. Spectacolul nostru a început cu proiecția videoclipului. iar când ultimul mesaj a dispărut de pe ecran, ropotul de aplauze ne-a dat energia să facem, după părerea mea, cel mai bun show. Inedit a fost prezența Carolinei pe scenă, parcă locul ei era din totdeauna acolo, a simțit vibrațiile scenei și a transmis perfect către publicul nostru deosebit. La un moment dat o persoană mai înaltă a venit în față și câțiva din public i-au făcut semne să se dea la o parte pt că nu o pot vedea pe Carolina. Sunt convins că măcar pentru o seară câteva ziduri au fost dărâmate, sunt conștient că sunt multe alte ziduri de dărâmat, și sperăm că mesajul nostru a ajuns și va ajunge exact unde trebuie .


Ca și planuri de viitor….avem foarte multe dar din păcate toți avem joburi normale, familii, pasiuni, așa că timpul este foarte limitat. În data de 17 septembrie vom cânta la Bikers Picnic ’22 la Muzeul Satului, acesta va fi următorul nostru concert“, ne-a declarat basistul Daniel Petreuș.

„A fost prima dată pentru mine să fiu pe scenă cântând în semne la un concert. A fost o experiență intensă pentru mine și mi-am intrat în piele că și cum aș fi știut ce trebuia să fac“, ne-a declarat Carolina Verok, cea care a tradus în limbajul semnelor acest concert.

Foto: Leonard Ardelean

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.