Concerte de neratat, pe toate gusturile, la Zilele Dumbrăviței

Concerte de neratat, pe toate gusturile, la Zilele Dumbrăviței

0
DISTRIBUIȚI

În zilele de 10 și 11 septembrie vor avea loc „Zilele Dumbrăviței”, eveniment la care este așteptată nu numai întreaga comunitate ci și toți amatorii de muzică rock, pop sau populară din zonă, cu invitați de seamă, dans și mâncare bună, precum și cu ateliere, jocuri, sport și teatru, evenimente care vor avea loc în parcul central din comunitate și la casa de cultură.

Comuna a fost înființată în 1889, când 127 de locuitori din Szentes s-au hotărât să cumpere pământ în nordul Timișoarei, pe un teren defrișat din Pădurea Verde, care a dat inițial și numele așezării, în urma anunțului apărut într-un ziar local potrivit căruia guvernul maghiar intenționa să înființeze mai multe localități în jurul Timișoarei.


După câțiva ani, la dorința locuitorilor, comuna a primit numele de Ujszentes (Szentesul Nou) iar din 1950 are actuala denumire.

Concertele vor fi susținute de trupa Taxi, OCS – Omul cu șobolani, White Mahala, Dragoș Moldovan și trupa sa, Sleeping Insomnia, Remus Grosu, Csillag Pali și Keba Band. Nu va lipsi nici muzica de petrecere, românească, maghiară și sârbă.

În aceleași zile, casa de cultură va găzdui mai multe evenimente iar în 10 septembrie va avea loc meciul disputat de CSC Dumbrăvița cu Unirea Slobozia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.