Concurs de selfie-uri pentru bicicliștii care vor profita de deschiderea graniței pe...

Concurs de selfie-uri pentru bicicliștii care vor profita de deschiderea graniței pe pista dintre Timișoara și Zrenjanin. Care sunt premiile

1
DISTRIBUIȚI

La sfârșitul acestei săptămâni, sâmbătă și duminică, se va putea circula cu bicicleta pe toți cei peste 70 de km de pistă de biciclete de pe coronamentul digului canalului Bega dintre Timișoara și Zrenjanin.


Deschiderea frontierei s-a făcut în urma unei solicitări a Consiliului Județean Timiș și trecerea acesteia se va putea face în cele două zile pe baza cărții de identitate, între orele 08:00 și 20:00.

Cei care vor alege să treacă granița în Serbia pe pista de biciclete de pe malul Begăi în zilele de 24 și 25 septembrie și să pedaleze până la Zrenjanin,  se pot înscrie la un concurs de selfie-uri prin care pot câștiga invitații la cele mai mari festivaluri timișorene de anul viitor, Flight Festival, CODRU și PLAI, pentru care Consiliul Județean Timiș  pune în joc cinci premii a câte trei invitații duble la toate cele trei mari evenimente din 2023.

Cei interesați trebuie doar să-și facă un selfie în care să apară însemnele CJ Timiș de la graniță și să-l posteze pe pagina de Facebook a evenimentului. Cinci selfie-uri, care vor primi cele mai multe reacții pozitive, vor fi declarate câștigătoare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.