Congresul Național de Drumuri și Poduri, organizat o dată la patru ani,...

Congresul Național de Drumuri și Poduri, organizat o dată la patru ani, are loc în această săptămână la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

În perioada 21-24 Septembrie 2022, la Timișoara Convention Center, Asociația Profesională de Drumuri și Poduri din România organizează, împreună cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, cel de-al XVI-lea Congres Național de Drumuri și Poduri.

„Congresul Naţional de Drumuri şi Poduri este un eveniment de importanţă naţională, organizat o dată la patru ani.


Lucrările congresului reunesc un număr important de specialişti din domeniul infrastructurii rutiere, proiectanţi, consultanţi, constructori, dar şi administratori ai reţelelor de autostrăzi, drumuri naţionale, drumuri judeţene, străzi. Din România sunt invitați să participe reprezentanții administrațiilor de drumuri (naționale și locale), ai societăților de construcții, ai producătorilor de utilaje, ai învățământului superior, cercetători și proiectanți, autorități locale. Din străinătate, vor participa reprezentanți ai unor firme renumite de construcții de drumuri și poduri, cercetare și consultanță”, a transmis DRDP Timișoara.

Temele abordate în cele două zile dedicate prezentărilor de specialitate se referă la administrarea, întreținerea și exploatarea drumurilor și podurilor, mobilitatea urbană și rurală, infrastructuri reziliente (structuri rutiere, terasamente), operațiuni de stabilizare în lucrările de reabilitare a drumurilor, soluții inovatoare în infrastructura rutieră.

La deschiderea congresului, vor fi prezenți și ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, și directorul general al CNAIR, Cristian Pistol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.